3D VISUALISATIES

IMMO VIRTUEEL, kwalitatieve 3D visualisaties van al uw projecten.

3D VISUALISATIES
Een kwalitatieve 3D VISUALISATIE geeft de potentiële investeerder, koper, promotor,... een duidelijk en aanlokkelijk beeld van elk nieuw project.
Van eenvoudige interieurs tot complexe architecturale pareltjes, van meubels op maat tot een volledige inrichting van de tuin. Voor alle doeleinden bieden wij een oplossing aan een zo scherp mogelijke prijs. Naast standaard renders leveren wij ook
interactieve 360° presentaties van topkwaliteit.
Had u graag de beelden gebruikt voor een verkoopbord, vraag het ons en we ontwerpen graag voor u.
recente projecten
Voor dit project voorzagen wij ook een kwalitatieve 360° presentatie. In combinatie met standaard renders krijgen potentiële kopers een duidelijk beeld.
Klik op de onderstaande afbeelding en geniet mee !
interactieve 3D presentaties 360°
Bij deze interactieve presentaties maken wij een virtual tour waarbij u 360° in de ruimte kan rondkijken. Zo zegt één beeld letterlijk meer dan duizend woorden. Met behulp van hotspots en een grondplan kan men makkelijk navigeren tussen de verschillende ruimtes. De scène kan volledig in 3D worden opgebouwd of worden gecombineerd met fotomateriaal van de bestaande locatie.
Voor Residentie Franky verzorgden wij voor een tweetal appartementen een kwalitatieve 360° presentatie. In combinatie met standaard renders krijgen potentiële kopers een duidelijk beeld van dit mooie project. Nog geen twee weken later was een eerste appartement reeds verkocht... klik op bovenstaande afbeeldingen en geniet mee!
Bij project Lonneville werd de volledige leefruimte in 3D opgebouwd. Met de juiste belichting en een beeld van het bestaande zicht ontstaat een haast fotorealistische weergaven van dit appartement.
Square One is een project waarbij 3D elementen werden gecombineerd met 360° beelden van de bestaande omgeving. Het plein en gebouw werden zo in hun nieuwe omgeving geïntegreerd. Via de pijltjes kan je navigeren tot op het balkon. 
een greep uit onze realisaties
voorbeeld van een project met daglicht...
... en bij valavond.
combinatie van foto en 3D
combinatie van foto en 3D
mail: mail@immo-virtueel.be - tel: +32 470 557 410
Back to Top